TÄYTEAINEHOIDOT

Hyaluronihappo on elimistölle tuttu molekyyli. Nuoren ihon hyaluronihappopitoisuus on suuri. Siksi nuoren ihmisen iho on pehmeä ja piirteet täyteläiset. Iän myötä hyaluronihapon määrä laskee tuntuvasti. Iho menettää kosteutta ja veltostuu. Täyteläisyys katoaa sekä piirteet laskeutuvat.

Olen koulutukseltani parturi-kampaaja, maskeeraaja-meikkaaja sekä sertifioitu injektiohoitaja.

Opiskelen lisäksi Hämeen ammattikorkeakoulussa sairaanhoitajaksi, sekä täyteainepuolella kouluttaudun jatkuvasti eri edustajien koulutuksissa.

Teen esteettisiä pistoshoitoja, joissa käytän Neauvian ja HYAcorpin täyteainesarjan tuotteita.

Hoitovaihtoehdot:

 • huulten täytöt
 • kevytmuotoilut
 • skinbooster-hoidot

Hinnasto: 

 • Juvederm - 399€
 • Neauvia Lips - huultentäyttö - 330€
 • Neauvia Flux - huultentäyttö ja suunympärysjuonteet - 330€
 • HYAcorp Lips - huultentäyttö - 257€
 • HYAcorp Fine -huulten syväkosteutus- 197€
 • Skinbooster-hoito - 197€ 
 • Skinbooster-sarjahoito (3kpl) - 379e
 • Konsultaatio - 30e (Konsultaatio ei sido asiakasta mihinkään. Mikäli asiakas varaa konsultaation jälkeen ajan mihin tahansa toimenpiteeseen, konsultaation hinta hyvitetään toimenpiteen hinnasta.) 

Peruuttamattomista tai samana päivänä peruutetuista ajoista veloitan 50% hinnasta. 

Mikäli kysyttävää ilmenee, ota rohkeasti yhteyttä. 

Karoliina, Puh. 0405570004

HUULTEN TÄYTTÖ

Huulten täyttö on suosittu toimenpide maailmalla ja myös Suomessa. Suuri osa huulten täyteainehoidoista tehdään nuorille naisille, joiden tavoitteena on saada aiempaa suuremmat huulet. Täyteaine tekee huulista täyteläiset ja houkuttelevat. Jos asiakas etsii suurta muutosta huulien muotoon ja kokoon, on syytä varautua sarjahoitoon, jossa täyteainehoito tehdään kolme kertaa 1–2 kuukauden välein.

Huulten täyteainehoidot sopivat muillekin kuin nuorille naisille. Ikääntymisen myötä huulten muoto muuttuu. Huulet kapenevat, suupielet alkavat osoittaa alaviistoon, huuliraja muuttuu epäselväksi ja huulet ovat jatkuvasti kuivat ja rohtuneet. Tällöin apu löytyy joko skinbooster- tai täyteainehoidosta.

Epäluonnollisia, käsitellyn näköisiä huulia ei tarvitse pelätä. Ikääntymismuutoksia häivytettäessä hyaluronihappogeeliä käytetään hyvin pieniä määriä. Lopputulos on kaunis ja erittäin luonnollinen.

HOIDONAIHEET
huulten täyteläistäminen
huulten muodon korjaus
epäsymmetrian korjaaminen
huulirajan korostaminen
amorinkaaren korostaminen

suupielien nosto

NEAUVIA 

Laadukas, luonnollinen ja pitkäkestoinen Neauvia-täyteaine.

Cosmopolitan Beauty Awards vuoden 2019- voittaja.

NEAUVIA on tutkittu, turvallinen ja erittäin laadukas.
NEAUVIA Organic - hyaluroni on uuden polven laadukas täyteaine, jossa on mukana PEG-ristisidos. Tämä takaa sen, että turvotus on huomattavasti vähäisempää toimenpiteen jälkeen, eikä jälkiturvotuksia myöskään ilmene. PEG on lääketieteessä erittäin käytetty ja turvalliseksi tutkittu tuote.
PEG-ristisidottu-täyteaineen lämmönsietokyky on erittäin korkea ja tämän vuoksi muun muassa radiofrekvenssi-lämpöhoidot voidaan tehdä täyteainehoidon jälkeen, eikä tämä heikennä/lyhennä täyteaineen pysyvyyttä.

HYACORP LIPS
Teen huultentäyttöjä synteettisellä, ei-eläinperäisellä HYAcorp Lips -hyaluronihappovalmisteella. HYAcorp Lips on saksalainen, CE-hyväksytty, rekisteröity ja hyvämaineinen täyteaine. Täyteaineen valmistaja on BioScience GmbH, joka on Dümmerin tehtaallaan valmistanut hyaluronihappopohjaisia terveydenhuollon tarvikkeita vuodesta 2006 saakka.

Hyaluronihappoa on täyteainehoidoissa käytetty yli 20 vuoden ajan. Kemialliselta koostumukseltaan synteettinen hyaluronihappo muistuttaa lähes täysin elimistön omaa hyaluronihappoa. Allergiset reaktiot ja komplikaatiot ovat harvinaisia, kun tuotetta käyttää koulutettu ammattihenkilö.

TULOSTEN KESTO
Huultentäytön tulos on aina väliaikainen. Huuliin ruiskutettu hyaluronihappogeeli hajoaa hoitoa seuraavien kuukausien aikana hitaasti elimistön entsyymitoiminnan seurauksena.

Valmistajan (BioScience GmbH) ilmoituksen mukaan HYAcorp Lips -täyteaineen hajoaminen kestää 9–15 kuukautta.

SKINBOOSTER-HOITO

HYAcorp-skinbooster-hoito on tapa täyttää ihon hyaluronihappovarastoja uudelleen. Iho syväkosteutuu ja kiinteytyy, pintarypyt silottuvat.

Nuorelle iholle yksikin hoitokerta riittää, vanhemmalle iholle suosittelen 2-3 kerran sarjahoitoa.  Skinbooster-hoito parantaa ihon kuntoa, tekstuuria ja ulkonäköä huomattavasti. Sopii myös aknearville.

 • Skinbooster-hoidossa hyoluronihappoa viedään ihoon kymmenien mikropistosten avulla. 
 • Heti hoidon jälkeen ihossa näkyy pampuloita, jotka häviävät 12 tunnin kuluessa, kun hyaluronihappo leviää ihoon.
 • Kasvojen, kaulan, dekolteen ja kämmenselkien ihon parantamiseen sekä kiinteyttämiseen.

Skinbooster-sarjahoito on tarkoitettu ihon syväkosteuttamiseen, kiinteyttämiseen, heleyttämiseen ja ihon tekstuurin parantamiseen. Hoidossa ihoon ruiskutetaan kymmenien mikropistosten avulla kevyttä hyaluronihappogeeliä. Hyaluronihappo kerää ympärilleen runsaasti kosteutta. Ihon pinta tasoittuu silminnähden.

Skinbooster-hoidon kymmenet pienet neulanpistot herättävät ihon fibroblastisolut tuottamaan uutta kollageenia ja elastiinia. Siksi ihon kiinteytyminen ja tasoittuminen jatkuvat vielä pitkään skinbooster-sarjahoidon päätyttyä. Skinbooster-hoitoa kutsutaan yleisesti myös biorevitalisaatioksi tai biorevitalisaatiohoidoksi.

HYAcorp Fine -valmisteella tehtävä skinbooster-käsittely ei ole varsinainen täyteainehoito. Kasvojen muoto ei muutu, eikä kudosten tilavuus lisäänny. Tarkoituksena on parantaa ennen kaikkea ihon tekstuuria ja rakennetta sekä stimuloida ihoa uudistumaan.

Yksi skinbooster-hoito näkyy ihon heleytymisenä ja pienenä napakoitumisena. Skinboostereiden yhteydessä puhutaan kuitenkin miltei aina sarjahoidosta. Pysyviä tuloksia saavutetaan tekemällä skinbooster-käsittely 2–3 kertaa 2–3 viikon välein. Tulosten ylläpitoon riittää kaksi skinbooster-käsittelyä vuodessa.

Skinbooster-hoito tehdään yleensä laajoille ihoalueille, ja toimenpiteenä se muistuttaa mesoterapiaa. Myös huulet hyötyvät HYAcorp Fine -skinboosterista. Huulten syväkosteuttamiseen ja kevytmuotoiluun voi joskus riittää yksikin hoitokerta.

Usein kysyttyä HYAcorp-täyteaineista

Mitä HYAcorp-täyteaineet sisältävät?

HYAcorp-täyteaineet ovat hyaluronihappogeelejä.
Hyaluronihappo on kosteutta sitova sokerimolekyyli, jota on kehossa luonnostaan. Hyaluronihappo ja kollageeni muodostavat ihon tukirakenteen. Molemmat vähenevät radikaalisti ihmisen ikääntyessä. Hyaluronihapon
kadotessa piirteiden täyteläisyys vähenee. Kollageenin väheneminen tekee ihosta velton.

Hyaluronihapon ruiskuttaminen ihoon täyteläistää piirteitä, nostaa ryppyjä ja syväkosteuttaa ihoa parantaen ihon tekstuuria ja ulkonäköä. Samalla ihoon syntyy myös jonkin verran uutta kollageenia, joka tekee ihosta hiukan aiempaa 
napakamman.

Kuten kehon oma hyaluronihappo, myös HYAcorp-tuotteiden hyaluronihappo hajoaa entsyymitoiminnan seurauksena. Täyteaineiden hyaluronihappo on kuitenkin paljon 
kestävämpää kuin elimistön oma hyaluronihappo, jonka ”elinkaari” on vain vuorokauden mittainen. Silti, myös täyteaineet hajoavat pikkuhiljaa. Täyteaineiden hajoamisnopeus on aina yksilöllistä. HYAcorp-kasvotäyteaineiden hajoaminen kestää korkeintaan 15 kuukautta. Huuliin käytettävä HYAcorp Lips hajoaa yleensä jo puolen vuoden aikana.

Miksi pitäisi käyttää hyaluronihappoa, joka hajoaa ajan myötä?

Ihmisen ikääntyessä ihon ja ihonalaisten kudosten rakenne muuttuu. Muutoksia tapahtuu ihonalaisessa rasvakerroksessa, lihaksissa ja luissa. Nämä muutokset vaikuttavat paljon kasvonpiirteisiin.

Jos ihoon ruiskutetaan pysyvää tai erittäin pitkäkestoista täyteainetta, ihon alla tapahtuvat muutokset saattavat aiheuttaa ajan myötä ikäviä yllätyksiä. Kun rasvakudos ohenee, pysyvä täyteaine saattaa alkaa näkyä ihon läpi. Lihasten ja rasvakudoksen muutokset voivat aiheuttaa myös sen, että pysyvä tai hyvin pitkäkestoinen täyteaine siirtyy tai valuu väärään paikkaan. 

Pysyvän täyteaineen aikaansaama hyvä lopputulos saattaa siis näyttää todella omituiselta 5–10 vuoden kuluttua. Pikkuhiljaa hajoava hyaluronihappo ei aiheuta tällaisia ongelmia, ja sen vuoksi hyaluronihapon suosio on ylivertainen täyteaineiden maailmassa.

Mitä ristisitominen tarkoittaa?

Lähes kaikkien täyteaineiden hyaluronihappo on ristisidottu. Ristisidokset tekevät täyteaineista geelimäisen ja hidastavat aineen hajoamista. Elimistön oma hyaluronihappo on juoksevaa ja siksi se hajoaa jo yhdessä vuorokaudessa. Näin nopeasti hajoavaa hyaluronihappoa ei olisi järkevää pistää ihoon, koska sen vaikutus lakkaisi jo ensimmäisen vuorokauden aikana.

Mitä eroa on HYAcorpilla ja muilla täyteaineilla?

Kaikkien hyaluronihappovalmisteiden raaka-aine on hyaluronihappo. Hyaluronihappo on kemiallisesti ja ominaisuuksiltaan aina samanlaista riippumatta siitä, mitä paketin kyljessä lukee.
Merkit eroavat kuitenkin toisistaan. Eroja on siinä, miten ja kuinka paljon hyaluronihappoketjuja on ristisidottu toisiinsa. Erimerkkisiä hyaluronihappovalmisteita ristisidotaan erilaisin menetelmin. Ristisidoksia voi olla paljon tai vähän. Mitä enemmän ristisidoksia aineessa on, sitä hitaammin se hajoaa.
 
HYAcorp-valmisteet ovat varsin pitkäkestoisia hyaluronihappogeelejä. Tämä johtuu siitä, että HYAcorp-täyteaineiden hyaluronihappomolekyylien välillä on runsaasti ristisidoksia. HYAcorpin geelirakenne pysyy alkuperäisessä muodossaan pitkään. 

Arvostettujen, paljon käytettyjen, yli 10 vuotta vanhojen täyteainemerkkien asettaminen paremmuusjärjestykseen ei välttämättä ole kovin järkevää. Joskus asiakas hyötyy hyvin pehmeästä ja nopeahkosti hajoavasta täyteaineesta. Joskus taas tarvitaan hyvin kiinteää ja pitkäkestoista geeliä. Jokaiseen hoidonaiheeseen kannattaa etsiä parhaiten sopiva tuote.

On myös hyvä muistaa se, että tutkitusti turvallinen täyteaine on vain puolet hoitoa. Täyteainehoidon tekijän valinta on yhtä tärkeää kuin täyteainemerkin valinta.

HYAcorp-valmisteista voidaan sanoa se, että niitä on käytetty vuodesta 2006 saakka. Ne on valmistettu Saksassa. Valmistaja on BioScience GmbH, joka on ennen esteettisten hyaluronihappogeelien tuottamista tehnyt pitkään hyaluronihappovalmisteita lääketieteelliseen käyttöön. HYAcorpin taustat ovat siis hyvät. Jokainen aito HYAcorp-täyteaine on jäljitettävissä tehtaalle saakka. 

Saako erimerkkisiä täyteaineita käyttää?

Kyllä saa, varsinkin jos erimerkkisiä aineita ruiskutetaan eri osiin kasvoja. 

Erimerkkisten hyaluronihappovalmisteiden yhteisvaikutuksia ei ole kuitenkaan tutkittu. Ainakin teoriassa on mahdollista, etteivät erimerkkiset aineet toimisikaan kovin hyvin yhdessä. Tämän vuoksi erimerkkisiä valmisteita käytettäessä on hyvä pitää ainakin puolen vuoden hoitoväli. 

Huulten uutta muotoa rakennettaessa huuliin tehdään täyteainehoito 2–3 kertaa puolen vuoden aikana. Nämä hoidot kannattaa ehdottomasti tehdä samalla tuotteella. Näin lopputulos on varmasti toivotunlainen.

Täyteainehoitoja suunnittelevan kannattaa etsiä laatua ennen hintaa. Hyvin edullinen aine saattaa tuntua hyvältä vaihtoehdolta hoitoa ostettaessa, mutta ongelmat saattavat alkaa myöhemmin. Kun ihon sisään viedään ainetta, on hyvä olla terveen kriittinen ja varovainen. Olipa valintasi mikä merkki tahansa, pidä huolta siitä, että tuote on CE-hyväksytty, ISO-sertifioitu ja aito. Kysy hoitajaltasi, onko täyteaine hankittu viralliselta jälleenmyyjältä. Markkinoilla on jonkin verran myös piraattituotteita, joiden turvallisuudesta ei ole kenelläkään takeita.

Kuinka pitkään HYAcorp-täyteainehoidon vaikutus säilyy?

Tämä riippuu monesta asiasta. 

Eri kasvonalueet eroavat toisistaan. Poskissa tai silmien alla täyteaine pysyy melko kauan, huulissa lyhyemmän aikaa. Tämä johtuu siitä, että suun alue liikkuu runsaasti enemmän kuin yläkasvot.

Yksilölliset tekijät vaikuttavat. Jos kehon aineenvaihdunta on hidasta, myös ruiskutettu hyaluronihappo hajoaa hitaasti. Jos aineenvaihdunta on vilkasta, myös täyteaine hajoaa nopeasti. Myös elämäntavat vaikuttavat aineenvaihdunnan nopeuteen. Paljon liikkuvan ihmisen aineenvaihduntaprosessit ovat nopeita. Liikkuvan ihmisen ihossa täyteainekin hajoaa nopeasti.

Lähtökohtaisesti täyteainehoidon tulokset säilyvät muuttumattomina 4–12 kuukauden ajan, näin myös HYAcorpista puhuttaessa.